Brukerveiledningene som finnes på denne nettsiden er de mest oppdaterte versjonene som er tilgjengelige for øyeblikket. Alle veiledninger er gjenstand for endringer uten forhåndsvarsel. For å være sikker på at du alltid har den nyeste veiledningen bør du sjekke dette nettstedet regelmessig for oppdateringer.

Close

Påminnelse om smøring

Påminnelse om smøring

Smører du separate deler?

Det er ikke tilstrekkelig å smøre luft- og vannkretsen, du må derfor også passe på å også smøre hodet og chucken. Demonter håndstykket når du kan og smør det, del etter del. Vi anbefaler sterkt at du rengjør og smører håndstykkene som brukes til polering omhyggelig, siden poleringspasta har en tendens til å trenge inn i hodedelen.

Do you lubricate separate parts?

Hvis du kobler et rett eller kontravinklet håndstykke til mikromotoren rett etter smøring og plasserer det på håndstykkets holder, kan det føre til feil ved mikromotoren, siden oljerester vil kunne trenge inn i mikromotorene. Husk å tømme ut overskytende olje ved å plassere de smurte håndstykkene rett opp og ned på NSK’s multistativ en stund eller ved å bruke blåsefunksjonen Care3 Plus. Koble deretter til mikromotoren og kjør i omtrent 30 sekunder. Hvis det fortsetter å komme ut olje fra framsiden av håndstykket tørker du forsiktig av og lar motoren gå til det ikke lenger kommer ut noe olje. Olje på tannflaten kan hemme korrekt virkning av behandlingen ved tannrengjøring eller fyllingsprosedyrer.